четвъртък, 11 януари 2018 г.

Какво става с блога? (Книжни) Цели за 2018г.

Здравейте! Честита нова година с малко закъснение! Както вероятно някои от вас са забелязали вече пиша сравнително по-рядко, а за останалите - аз в малкото си публикации се старая да ви го напомня и да се извиня и реших, че е време да отделя малко повече думи за тази тема.


Какво става с мен и с блога?Може би някои от вас знаят - тази година съм дванадесети клас. Докато повечето хора асоциират това с бала, аз го асоциирам с матури, кандидатстудентски изпити, изпити за професионална квалификация и като цяло много учене. И следователно прекарвам много повече време надвесена над сборници и тетрадки отколкото над книги, а желанието ми да пиша също не е особено голямо, а времето за това - още по-малко. Това в никакъв случай не означава, че се отказвам от блога - наистина ще се опитам да пиша по-често, както и да чета повече - все пак тези неща са ми начин да се разтоваря и да се порадвам, но все пак, ако дълго време ме няма - причините са гореспоменатите. 


(Книжни) Цели за 2018г.

Първо искам да започна като цяло с целите ми за 2018г.
Вероятно вече знаете с кое ще започна:
- Да си издържа успешно матурите и изпитите и да бъда приета в желания университет
- Да се храня по-балансирано и здравословно
- Да правя йога няколко пъти седмично - не само за тялото, но и за душата :)
- Да си поддържам bullet journal (като целта е да си помогна за изпълнението на останалите цели и задължения :D )
- Да не живея в миналото
- Да се радвам на малките неща
- Да се грижа по-добре за себе си

Книжните ми цели за 2018г. са: 
- Да прочета поне 40 книги (заради голямата натовареност, целта ми е по-малка от миналата година и все пак ми се струва доста трудна за осъществяване)
- Да пиша по-често в блога
- Обещала съм и на Гери да прочета една книга по нейна препоръка
- Да пиша повече разкази и стихове

Какви са вашите цели за 2018г.? 

1 коментар:

  1. Честита Нова година и на теб, Сю! Пожелавам ти една невероятна, успешна и изпълнена с положителни емоции година!!! Но най-вече ти пожелавам да си изкараш изпитите успешно и с най-високия възможен резултат ^^ Чети, усмихвай се и се наслаждавай на момента :) Лека и книжна седмица!

    ОтговорИзтриване