сряда, 9 ноември 2016 г.

Life is a struggle when you're a muggle..reader!

Здравейте!


Днес съм тук с пост за проблемите, с които ние, читателите, постоянно се сблъскваме. Предполагам всички четящи са били в поне няколко от тези ситуации, както и в други, които не са включени в поста и знаят какви емоции може да породи у нас простичкият факт, че обичаме да четем и "страничните ефекти" на това, които неизменно вървят ръка за ръка с любовта към книгите.

Когато ти кажат, че четеш прекалено много: 


Случвало ли се е да ви кажат, че четете прекалено много или пък да ви кажат, че не трябва да четете и единственото, което си мислите е "WTF?? Защо по дяволите този човек говори за четенето сякаш е нещо лошо????"
Когато имаш цяло рафтче с пълно с книги за TBR, но искаш още и още:Когато е излязла някоя книга, която с месеци си чакал и да излезе, но нямаш пари да я купиш:


И когато трябва да чакаш с месеци излизането на следващата книга от поредицата:Когато се доверите и привържете към някой герой, а той се окаже от лошите: 
Когато гледаш филмовата адаптация на книга: 


Когато някой каже, че не обича да чете:
Когато отидеш в книжарница: Когато заемеш книга на приятел и той/тя я върне в повредено състояние: И едно от най-лошите кошмари на читателя:
reading slump:Надявам се постът да ви е бил интересен.
С кои от тези книжни проблеми сте се срещали?
А с други, непосочени в поста?

-Sue.

Няма коментари:

Публикуване на коментар